Image of Ben Mendelsohn

Ben Mendelsohn

From Wikipedia, the free encyclopedia. Ben Mendelsohn (born 3 April 1969) is an Australian actor. Description above from the Wikipedia article Ben Mendelsohn, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia db | Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia Wikipedia
Γεννημένος/η::
Apr 3, 1969 Σε Melbourne, Victoria, Australia
Συμμετέχει σε::
17
Πρωτοεμφανιζόμενος/η::
Στο movie Σκοτεινός Κώδικας 2009-03-19
Τελευταία δουλειά::
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story 2016-12-14
Γνωστός για
Poster of Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή
Poster of Σκοτεινός Κώδικας
Φιλμογραφία
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story Director Orson Krennic 2016-12-14
Series Bloodline Danny Rayburn 2015-03-20
Ταίνια Lost River Dave 2015-04-10
Ταίνια Slow West Payne 2015-04-16
Ταίνια The Adventures of Beatle Kyle Sullivan 2015-10-20
Ταίνια Mississippi Grind Gerry 2015-08-13
Ταίνια Η Εξοδος: Θεοί Και Βασιλιάδες Viceroy Hegep 2014-12-03
Ταίνια Starred Up Neville 2014-03-21
Ταίνια Black Sea Fraser 2014-12-05
Ταίνια The Place Beyond the Pines Robin 2013-03-20
Ταίνια Adore Harold 2013-04-03
Ταίνια Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή Daggett 2012-07-20
Ταίνια Σκότωσε τους Γλυκά Russell 2012-11-30
Ταίνια Killer Elite Martin 2011-09-23
Ταίνια Trespass 2011-10-14
Ταίνια Σκοτεινός Κώδικας Phil Bergman 2009-03-19
Ταίνια Beautiful Kate Ned Kendall 2009-06-13