Image of Forest Whitaker

Forest Whitaker

Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούσε να βρει καμία βιογραφία Forest Whitaker. Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia db | Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia Wikipedia
Γεννημένος/η::
Συμμετέχει σε::
31
Πρωτοεμφανιζόμενος/η::
Στο movie Πλατούν 1986-12-18
Τελευταία δουλειά::
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story 2016-12-14
Γνωστός για
Φιλμογραφία
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story Saw Gerrera 2016-12-14
Series Roots Fiddler 2016-05-30
Ταίνια Η Αφιξη Colonel Weber 2016-11-10
Ταίνια Taken 3 Inspector Frank Dotzler 2015-01-01
Ταίνια Southpaw Titus 'Tick' Wills 2015-06-15
Ταίνια Dope Narrator 2015-06-19
Ταίνια Two Men in Town William Garnett 2014-02-06
Ταίνια Μη μου Χαλάς τη Μέρα Agent John Bannister 2013-01-12
Ταίνια Repentance Angel 2013-01-20
Ταίνια Σκουριασμένη Πόλη Chief Wesley Barnes 2013-12-06
Ταίνια Pawn Will 2013-04-23
Ταίνια Ο Μπάτλερ Cecil Gaines 2013-08-16
Ταίνια Διασταυρούμενα Πυρά LaRue 2012-08-10
Ταίνια Ernest et Célestine Ernest (voice) 2012-12-12
Ταίνια A Dark Truth Francisco Francis 2012-11-29
Ταίνια Η Συναλλαγή Ronny 2011-12-08
Ταίνια Ο Οικογενειακός μας Γάμος Brad Boyd 2010-03-12
Ταίνια Repo Men Jake 2010-03-18
Ταίνια Το Πείραμα Barris 2010-07-15
Ταίνια Παλιοί Λογαριασμοί Charlie 2009-05-08
Ταίνια Unknown Captain Jack Wander 2008-04-10
Ταίνια Vantage Point Howard Lewis 2008-02-01
Ταίνια The Air I Breathe Happiness 2007-02-07
Ταίνια Στο Χείλος του Τζόγου Clyde Snow 2006-03-01
Ταίνια The Marsh Geoffrey Hunt 2006-05-18
Ταίνια A Little Trip to Heaven Abe Holt 2005-12-26
Ταίνια Body Snatchers Major Collins 1993-06-09
Ταίνια Το Παιχνίδι των Λυγμών Jody 1992-09-02
Ταίνια Μέχρι Τελικής Πτώσεως Rawlins 1988-02-26
Ταίνια Καλημέρα Βιετνάμ Edward Montesque Garlick 1987-12-23
Ταίνια Πλατούν Big Harold 1986-12-18