Image of Mark Rolston

Mark Rolston

From Wikipedia, the free encyclopedia. Mark Rolston (born December 7, 1956) is an American actor. Description above from the Wikipedia article Mark Rolston, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia. ​


Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia db | Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia Wikipedia
Γεννημένος/η::
Dec 7, 1956 Σε Baltimore, Maryland, USA
Συμμετέχει σε::
14
Πρωτοεμφανιζόμενος/η::
Στο movie Aliens 1986-07-18
Τελευταία δουλειά::
Ταίνια Tell Me How I Die 2016-09-16
Γνωστός για
Poster of Transformers 4: Εποχή Αφανισμού
Φιλμογραφία
Ταίνια Tell Me How I Die Dr. Layton 2016-09-16
Ταίνια Transformers 4: Εποχή Αφανισμού Thrust (voice) 2014-06-27
Ταίνια Saw VI Erickson 2009-10-22
Ταίνια Saw V Dan Erickson 2008-10-23
Ταίνια Asylum The Doctor 2008-07-15
Ταίνια Ο Πληροφοριοδότης Delahunt 2006-11-09
Series Supernatural Unknown 2005-09-13
Ταίνια Rush Hour Agent Warren Russ 1998-09-18
Ταίνια Hard Rain Wayne Bryce 1998-01-16
Ταίνια Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ Bogs Diamond 1994-09-23
Ταίνια RoboCop 2 Stef 1990-06-22
Ταίνια Prancer Herb Drier 1989-11-17
Ταίνια Φονικό Οπλο 2 Hans 1989-07-06
Ταίνια Aliens Private M. Drake 1986-07-18