Image of Diego Luna

Diego Luna

Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούσε να βρει καμία βιογραφία Diego Luna. Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia db | Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia Wikipedia
Γεννημένος/η::
Συμμετέχει σε::
9
Πρωτοεμφανιζόμενος/η::
Στο movie Θέλω και τη Μαμά σου 2001-06-08
Τελευταία δουλειά::
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story 2016-12-14
Γνωστός για
Φιλμογραφία
Ταίνια Blood Father Jonah 2016-08-11
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story Captain Cassian Andor 2016-12-14
Ταίνια Το Βιβλίο της Ζωής Manolo (voice) 2014-10-01
Ταίνια Elysium Julio 2013-08-07
Ταίνια Contraband Gonzalo 2012-01-12
Ταίνια Casa De Mi Padre Raul 2012-03-15
Ταίνια Milk Jack Lira 2008-11-26
Ταίνια Ο Αγραφος Νόμος της Δύσης Button 2003-08-29
Ταίνια Θέλω και τη Μαμά σου Tenoch Iturbide 2001-06-08