Image of Ned Dennehy

Ned Dennehy

Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούσε να βρει καμία βιογραφία Ned Dennehy. Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia db | Διάβασε την βιογραφία στο Wikipedia Wikipedia
Γεννημένος/η::
Συμμετέχει σε::
16
Πρωτοεμφανιζόμενος/η::
Στο movie Το Βασίλειο της Φωτιάς 2002-07-12
Τελευταία δουλειά::
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story 2016-12-14
Γνωστός για
Φιλμογραφία
Ταίνια Rogue One: A Star Wars Story Prisoner 2016-12-14
Ταίνια Child 44 2015-03-15
Ταίνια The Keeping Room Caleb 2015-09-25
Series Dickensian Ebenezer Scrooge 2015-12-26
Ταίνια Serena Ledbetter 2014-10-12
Ταίνια The Woman in Black 2: Angel of Death Old Hermit Jacob 2014-12-30
Ταίνια Storage 24 David 2012-06-29
Ταίνια Grabbers Declan Cooney 2012-08-10
Ταίνια Jane Eyre Dr. Carter 2011-03-11
Ταίνια Ο Αετός της Αυτοκρατορίας Seal Chief / The Horned One 2011-02-08
Ταίνια Roadkill Luca 2011-04-23
Ταίνια Blitz Radnor 2011-05-20
Ταίνια Perrier's Bounty Clamper 2009-09-11
Ταίνια Sherlock Holmes Man with Roses 2009-12-25
Ταίνια King Arthur Mental Monk 2004-07-07
Ταίνια Το Βασίλειο της Φωτιάς Barlow 2002-07-12